bij Stomerij De Valk wordt uw tafellinnen van A tot Z verzorgd

Diensten – bedrijven

Wasservice

Ook voor bedrijven bieden wij een wasservice aan. Met name voor de horeca hebben wij een all-inclusivepakket, waarbij al het tafellinnen twee tot driemaal per week gewassen, gesteven en gestreken wordt. Ook is het mogelijk dat wij het wassen en reinigen van bedrijfskleding voor u verzorgen. Daarnaast bieden wij ook de service van het reinigen van kantoortextiel zoals gordijnen, vitrages, bank- en fauteuilhoezen.

Stoomservice

Vooral in de horeca kan het voorkomen dat bepaalde vlekken moeilijk te verwijderen zijn. Of het nu gaat om kaarsvet, olie of jus; de meest hardnekkige vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon met onze milieuvriendelijke KWL-methode.

Haal/brengservice

Als extra service bieden wij voor bedrijven de mogelijkheid van onze gratis haal- en brengservice. Op een vaste, afgesproken dag komen wij het tafellinnen bij u ophalen en gewassen en gesteven weer terugbrengen. Vitrages en gordijnen komen wij zelfs bij u afhalen en na een was- of stoombeurt weer terughangen. Voor u geen bemoeienis en dat scheelt u weer tijd.

Prijzen

Voor alle bedrijfs- en horecawas zijn de prijzen vooraf opvraagbaar. Neem gerust contact met ons op. Afhankelijk van de door u gekozen service, stellen wij een scherpe prijs voor u vast.

Stomerij De Valk verzorgt graag het bedrijfstextiel voor onder andere:

  • restaurants
  • hotels
  • (overheids)kantoren